web analytics
Pages Menu
Categories Menu

boeken

 

STOP MET STRESSEN
uitgeverij Lannoo Campus

Stop met Stressen

Eind augustus 2014 verscheen het boek Stop met Stressen dat ik samen met co-auteur Lotte Stegeman heb geschreven.

‘Een burn-out, dat is toch alleen voor volwassenen?’ Niet dus. Steeds meer tieners melden zich bij de huisarts of psycholoog metburn-outklachten als oververmoeidheid, te veel stress, slapeloosheid en paniekaanvallen. Al op de middelbare school voelen veel jongeren de druk om te presteren en aan hun cv te bouwen. Een actief leven naast school en de constante aanwezigheid van sociale media maken het er niet bepaald relaxter op.

Hoe ga je om met de eerste signalen van een burn-out? Hoe is het als je zo jong al uitgeblust bent? En nog belangrijker: hoe kun je voorkomen dat jouw stressklachten leiden tot een burn-out? Dit is het eerste hulpboek voor opgebrande tieners én hun omgeving. Vol openhartige verhalen en praktische tips, aangevuld met nieuwe inzichten en adviezen van experts (zoals psychiater Bram Bakker, maximalist Jeroen van Baar en mindfulnesstrainer David Dewulf). Een eerste stap naar een stresslozer bestaan.

Meer info en bestellen, klik hier

HOE WORD IK BEROEMD
uitgeverij Clavis

Cover Hoe word ik Beroemd

Eind september 2014 verscheen het boek Hoe word ik Beroemd 

Handtekeningen uitdelen, op tv komen, interviews geven: veel kinderen dromen ervan beroemd te worden met zingen, dansen of acteren. Maar hoe pak je dat aan? En is beroemd zijn eigenlijk wel leuk? Tijd voor een handleiding voor kinderen en jongeren die sterren willen worden.

Met tips en ervaringsverhalen van: Zangeres Aliyah Kolf (15), zanger Ian Thomas (18), boyband B-Brave, danser Leslie de Koning (16), boyband Bandits, actrice Hanna Obbeek (15), acteur Nils Verkooijen (16), choreograaf Nicholas Shaker, zangcoach Babette Labeij, regisseur Dave Schram en talentenscouts van SYTYCD en The Voice Kids.

Meer info en bestellen, klik hier.

Copyright © 2024 Annemieke Ruggenberg All Rights Reserved.